Източване на отбор , мерки от страна на Админа
#41 Removed user 30.04.2013 11:03
Red lasers
1030 Posts

Темата не е за това - пусни си тема , щом моите трансфери те притесняват и ще дискутираме ....

Аз не купувам/продавам от едни и същи отбори - аз купувам и продавам от всеки - не толерирам никой и мен не ме толерира никой ... да купувам и продавам на добри цени , това е същноста на развитието на всеки отбор ...

За разлика от вас , аз не точа акаунти - и не въртя далавери с 2-3 отбора .. вие купувате и продавате помежду си - помпате си играчи , ти купуваш играчи развиваш ги по 5 сезона и ги продаваш на един точно определен отбор - и на всичкото отгоре даже и си признавате далаверите и с цялата си наглост - пита даже къде бил проблема ?

В главата ти е проблема ето къде е ....

Това , което го правете тонос с пир. орли , с аякс сега го правите вие ... тогава ревахте и викахне - аз също се борих против това и за какво да си заминат ония , че вие да земете да си правите същите схеми ?

Още по нагли дори ...

#42 Removed user 30.04.2013 11:18
Lomon limes
294 Posts

ти тъп ли си или да ? даи ти 3 м и на тебе ще ти дам играчите .... ти даваш 2 м как да ги дам за 2 като мога да им взема аз да не сам черно море да мога да ги продам за 1,1 но не да зема да ги дам на теб за 500 к ? стига се прави на тъп че нервиш само (flex)

#43 FC United 30.04.2013 11:19
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Значи играчите които търсех бяха само в Райдърс,Пир Орли,Орлите и Етър,Райдърс не продаваше,Пир Орли също и останаха Етър и Орлите.Ит Етър взех Костов,другите му играчи ги взехте вие и Спартак.След това аз взех двамата от Спартак и реално можех да копувам само от вас.Те. тишо съм те питал 1000 пъти но ти ми обявяваше суми по 4м,а Отлите искаше по 3м за по силни играчи и нормално да купя от него.

#44 Removed user 30.04.2013 11:25
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>ARSENAL написа:</h3>Саинтс що не земеш да млакнеш че си досаден вече ?Аиде щом си много наватре в
нещата ми кажи как купи този играч (Nеymаr)за 900 к като преди това е бил
закупен за 1 900 000 и е бил обиграван и когато е бил наи добар ти си го закупил
за смешните 900 к ? Или как купи играчите на Черно море за по 690 к като му
предлагах по 1.1 м за тях какви са тези измислени далаверки ? как си спести 2.4
м кои избира да продава с по 400 к по ниско ? играчи ???? все ти си прав др. са
криви ....</blockquote>
(y)

#45 FC United 30.04.2013 11:32
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Тишо къде се покри,май крадеца вика дръжте крадеца?

#46 Removed user 30.04.2013 11:36
Us
463 Posts

Следя какво пишете в темата и ми прави впечатление,че по един или друг начин се опитвате да ме намесвате и мен в свищината.
Трябва ли да взимам участие???
Ако някой има претенции относно моят отбор нека пише направо,ще отговоря на всеки един на драго сърце.

#47 FC United 30.04.2013 11:46
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Димо Тишо те намеси,като направихме бартер с теб,той ми заяви че сме играли всички срещи Пир Орли ,щото бил по силен.

#48 Removed user 30.04.2013 11:53
Red lasers
1030 Posts

Айде айде ..... Тишо е виновен тишо е виновен , че ние си менкахем играчите , тишо е виновен че Орлите източва Пирински Орли , тишо е виновен че Орлите зоба и развива играчи за ФК-то , Тишо е виновен че Извънземния обра на Емо полвината отбор от схеми и заменки и кво ли не беше ... Тишо е виновен :D :D

Разбутахме гнездото за змиите и наизкочиха ..... сссссс , тишо е виновен а ? ;)

Темата си има заглвие .... тва че ЕМО сам си призна далаверките и схемичките мисля е показателно

Орли - никога не съм ти предлагал 2м за играчи
Единствения ти играч за когото съм питал , знаеш кой е един млад нападател - не си измисляй само ....

Тишо купува и продава - тия комбинки ваще само вие си ги правите ... Тишо си продаде защитника на най-високата оферта

Тишо не е ЕМО

Емо дето предлагаше какви ли не схеми и заменки да сме правели един национален отбор шампион , че дсме намазвали и прочие ... я се осъзнай малко - кой на кого какво предлагаше .....
Аз купувам и продавам - далаверите на вас оставям , щот друго незнаете и неможете
За тва една жена ви биеше наред , щото беше 10 пъти повече мъж от вас - жмуди такива

#49 Removed user 30.04.2013 12:02
Lomon limes
294 Posts

:D абе лаже и като цигане :Д казваше вратара е за мене :) после за 2-та халфа давам ти моя касорла за котио искаше 4 м какви ли не ми ги писа спамил си ми 1000 пъти после не бил искал играчи (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

#50 Removed user 30.04.2013 12:06
Red lasers
1030 Posts

<blockquote><h3>ARSENAL написа:</h3>абе лаже и като цигане :Д казваше вратара е за мене после за 2-та халфа
давам ти моя касорла за котио искаше 4 м какви ли не ми ги писа спамил си ми
1000 пъти после не бил искал играчи</blockquote>

Предлагах ти халфа ми за твоите 2ма халфа ... това няма нищо общо със оферти от 2м на играч (2м кредит съм имал сигурно 3 пъти максимум) ...
одрязаме и след това сам ми ги предложи и ти казах НЕ .... и че имам интерес само към нападателя ти ? ... беше доста скоро даже ...